Maatwerk bij GENTLEMEN

Met maatwerk biedt GENTLEMEN je de mogelijkheid om je eigen pak, colbert of shirt samen te stellen. Hierbij bepaal je zelf hoe je pak eruit komt te zien, wij zorgen voor de optimale pasvorm! De stofkeuze is voor je maatpak uiteraard erg belangrijk. Met keuze uit honderden stoffen van Italiaanse topweverijen zoals Loro Piana, Vitale Barberis en Ferla is succes gegarandeerd. Onze maatwerkspecialisten helpen je graag bij het kiezen van de juiste stof. Als de stof is gekozen, wordt hier een mooie bijpassende voering bij uitgezocht met bijpassende knopen.

Maakwijze

De maakwijze speelt een belangrijke rol in de uitstraling van je maatpak. Er kan gekozen worden voor een traditionele maakwijze, traditioneel full canvas, handgemaakt, unconstructed en unconstructed handgemaakt. Onze maatwerkspecialisten adviseren je hier graag over!

Design tools

Met de tientallen design tools kun je je maatpak een persoonlijke touch geven. Zo bepaal je o.a. zelf welk type zakken en revers er op het colbert komen. Ook heb je de mogelijkheid om tekst in je colbert te zetten als bijvoorbeeld een (trouw)datum of initialen.

Levertijd

Je maatpak wordt met veel vakmanschap door zeer ervaren patroon- en kleermakers vervaardigd. Na 4 tot 6 weken kun je je maatpak komen afpassen bij ons in de winkel.