Pakken bij GENTLEMEN

GENTLEMEN biedt je een ruime keuze in pakken aan voor zowel zakelijke als feestelijke gelegenheden. Elk seizoen houden wij rekening met de nieuwste trends, kleuren en pasvormen. Op deze manier zijn wij er zeker van je optimaal te kunnen helpen bij het aanschaffen van een nieuw pak. Onze collectie bestaat uit merken als C.C. Corneliani, Tagliatore, Canali, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Roy Robson en Carl Gross. Ook bieden wij je veel opties met ons maatwerkprogramma en onze trouwcollectie.

C.C. Corneliani

De pakken van Corneliani zijn een begrip in de modewereld. De rijke stoffen en de luxe maakwijze zorgen voor veel draagcomfort. Door de elegante uitstraling is het pak zowel geschikt voor zakelijke als feestelijke gelegenheden. 

Tagliatore

In Italië worden de pakken van Tagliatore met uiterste zorg ontworpen. Tagliatore kenmerkt zich met een unconstructed maakwijze, waardoor het heel licht in dragen is wat het comfort ten goede komt. Dit zorgt direct voor een meer casual look. De echte kenner ziet dat Tagliatore enkel werkt met de meest hoogwaardige stoffen.

Canali

Het uit Italië afkomstige Canali is sinds 1934 één van dé specialisten op het gebied van pakken. De goede balans tussen een klassieke maar toch moderne uitstraling en het luxe comfort maakt Canali het perfecte pak voor de zakenman.

Hugo Boss

In onze collectie onderscheidt HUGO, het Red label van Hugo Boss, zich door de slanke, hippe pasvorm. Dit maakt het pak ideaal voor de jonge, moderne man die goed gekleed de deur uit wil gaan.

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger is niet meer weg te denken uit de modewereld. Met klassieke modellen en slim fit modellen biedt Tommy Hilfiger een brede collectie aan voor iedere man.

Roy Robsen

Met Roy Robsen bieden wij je een brede collectie mix & match pakken. Verschillende maten jasjes en broeken kunnen met elkaar worden gecombineerd. Door de verschillende pasvormen is er altijd een mooi pak te vinden wat goed zit!

Carl Gross

Ook Carl Gross biedt een collectie mix & match pakken aan. Door de verschillende dessins, kleuren en pasvormen biedt Carl Gross het ideale pak voor iedere man.