Trouwen bij GENTLEMEN

Op je eigen bruiloft wil je er uiteraard goed gestyled uitzien! Zoek je een uniek trouwpak dat geheel is afgestemd op jouw dag, stijl en smaak? GENTLEMEN helpt je hier graag bij! Op je trouwdag sta je in het middelpunt van de belangstelling. Een mooi, goed passend trouwpak mag daarom niet ontbreken. GENTLEMEN biedt je een ruime collectie in pakken van C.C. Corneliani, Tagliatore, Canali, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Roy Robson en Carl Gross in zowel tweedelig als driedelig. Ons maatwerkprogramma biedt je een nog breder aanbod, waarmee je alles zelf tot in detail kan samenstellen.

Naast het trouwpak, zijn de keuzes van het shirt, de schoenen, de das, het pochet en de manchetknopen ook erg belangrijk. GENTLEMEN biedt je hierin een totaal aanbod, waarbij alles op elkaar kan worden afgestemd. Op deze manier weet je zeker dat er op de grote dag niks zal ontbreken!

Shirt

Een mooi shirt is op je bruiloft van essentieel belang. Kies je voor een shirt in de kleur van de jurk van jouw aanstaande of heb je een kleurthema op je bruiloft? De shirts van Profuomo, Eton en John Miller bieden je genoeg keuze. Stel je liever je eigen shirt geheel zelf samen? Dat kan natuurlijk ook!

Schoenen

Populaire trouwschoenen zijn de bij ons de Italiaanse schoenen van Borgioli. Zoals je van Italiaanse merken gewend bent, zijn deze geheel in stijl van de laatste modetrends. Kwaliteit is een kernbegrip voor Borgioli. In Italië worden de schoenen en loafers met uiterste zorg en vakmanschap met de hand gemaakt en geverfd. Door alleen gebruik te maken van de hoogstwaardige leersoorten onderscheidt Borgioli zich van velen. Door de luxe, traditionele werkwijze van Borgioli is het draagcomfort van de schoen optimaal. Naast Borgioli, biedt de collectie van Greve je ook meer dan genoeg keuze om goed gestyled je trouwdag te beleven. Het Nederlandse bedrijf uit Waalwijk is al jarenlang een kernbegrip in de schoenenwereld. Door de goede pasvorm en luxe maakwijze is Greve de perfecte schoen voor de perfecte dag.

Dassen

Een mooie das maakt je outfit helemaal af. Of je nu kiest voor de napolitaanse knoop of voor de klassieke dubbele winsor, de dassen van Paolo Albizzati en Profuomo bieden je veel verschillende dessins en kleuren om jouw outfit geheel naar wens te maken!

Manchetknopen

Manchetknopen zijn een klein maar belangrijk detail bij je trouwpak. Dat de knopen zijn afgestemd op je outfit, is daarom een absolute must! In onze collectie zijn de manchetknopen van Tateossian en Profuomo te vinden. De manchetknopen van Tateossian zijn in vele opzichten uniek te noemen door het gebruik van o.a. echte uurwerken in de knopen, bladgoud, koffiebonen en peper en zout.