Retourneren

 

KAN IK MIJN BESTELDE PRODUCT(EN) RETOURNEREN?

Ben je niet tevreden over een geleverd product, of is de maat niet goed? Vrijwel alle producten kunnen geretourneerd worden. Je kunt de producten binnen 14 dagen na levering, met de originele labels aangehecht en in de originele verpakking retourneren. Dit geldt ook voor afgeprijsde producten. Je hebt de mogelijkheid het product thuis te passen. Echter, als het product gebruikt, beschadigd en/of gewassen is, kunnen wij het helaas niet terugnemen.

 WAT KAN NIET GERETOURNEERD WORDEN?

- Gedragen, gebruikte, beschadigde en/of gewassen producten. 
- Producten die niet in de originele staat verkeren. 
- Producten zonder labels en/of originele verpakking. 
- Ondergoed.

 HOE WERKT RETOURNEREN?

Bij de bestelling ontvang je een retourformulier. We vragen je het retourformulier volledig in te vullen en in de doos mee te zenden met het product. De kosten voor het retourneren worden door ons volledig vergoed bij bestellingen boven de 50 euro. Via webshop@gentlemenmode.nl kunt u uw verzendetiket aanvragen om je pakket terug te sturen wanneer de kleding niet voldoet aan je verwachting. 

 Wij zullen het aankoopbedrag na ontvangst van het pakket binnen 5 werkdagen terugstorten op jouw rekening.

Je kunt het product per post terugsturen zoals hierboven beschreven, maar je kunt het product ook zelf terugbrengen naar onze winkel. Ons adres staat op de website onder ‘Winkel’, alsmede op de leveringsbon die je bij je bestelling ontvangen hebt.

Het is helaas niet mogelijk om de retourbetaling in de winkel te ontvangen. Meer informatie hierover vind je onder ‘Wanneer ontvang ik de retourbetaling?’

Mocht je het retourformulier niet ontvangen hebben, dan kun je het formulier hieronder uitprinten.

 WAAR KAN IK HET RETOUR FORMULIER VINDEN?

Klik hier om het retour formulier te downloaden.

 KAN IK MIJN BESTELDE PRODUCT OOK RUILEN?

De mogelijkheid bestaat een gekocht product te ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat of kleur, mits het product niet gedragen is en de labels er nog aan zitten. Neem dan even contact met ons op via 0031 (0)186 61 41 65 of via webshop@gentlemenmode.nl.

 WAT KOST RETOURNEREN?

De kosten voor het retourneren worden door ons volledig vergoed bij bestellingen boven de 50 euro. Via webshop@gentlemenmode.nl kunt u uw verzendetiket aanvragen om je pakket terug te sturen wanneer de kleding niet voldoet aan je verwachting. 

 WANNEER ONTVANG IK DE RETOURBETALING?

Zodra het product in de winkel is afgeleverd en wij de retour hebben geaccepteerd, ontvang je een e-mail. Het totaalbedrag van het product/de producten inclusief eventuele verzendkosten en exclusief retourkosten, wordt dan binnen 5 werkdagen teruggestort op je rekening. Het bedrag wordt teruggestort op de rekening waarmee je de betaling van jouw bestelling hebt gedaan. Het bedrag kan dus teruggestort zijn op je bankrekening of op je creditcardrekening. Na onze retourbetaling verschijnt het bedrag niet altijd meteen op je rekening. De termijn waarop het bedrag bij ons afgeschreven en bij jou bijgeschreven wordt, is afhankelijk van je bank/creditcardmaatschappij.

Ook wanneer je jouw retour terugbrengt in de winkel wordt het bedrag teruggestort op de rekening waarmee je de betaling van jouw bestelling hebt gedaan. Omdat de betalingen via een digitaal systeem verlopen, is het helaas niet mogelijk om de retourbetaling in de winkel te ontvangen.

 OVERIGE VRAGEN

Heb je specifieke vragen over het retourneren of vragen over het ruilen van een product? Neem dan contact met ons op via webshop@gentlemenmode.nl of via telefoonnummer 0031 (0)186 61 41 65

Laatst bekeken